#WORK boeken

Momenteel bestaan er twee modules waarin het spel geboekt kan worden: een kant-en-klare module of een train the Gamedirector module.

Kant-en-klare module

Deze module leent zich perfect aan steden die zich voor het eerst engageren. Dit is een full-option waarbij [ew32] het meeste werk levert en nauw samenwerkt met de aanvrager. We bekijken samen welke organisaties relevant kunnen zijn voor de game, welke doelgroep er het meest bij gebaat is en we begeleiden de spelsessies.

Standaard biedt [ew32] 200 licenties aan per aanvrager. Dit zijn 10 sessies met een maximum van 20 deelnemers, die de game kunnen spelen.
De kostprijs voor WORK in de kant-en-klare module bedraagt € 15 per licentie. Voor eventueel kleinere steden of scholen staan wij wel altijd open voor vragen of suggesties. Contacteer ons voor specifieke vragen of aanpassingen op maat.

Train the GameDirector module

Bij deze module geeft [ew32] het initiatief door aan de aanvrager, maar biedt wel nog ondersteuning. Deze module is enkel mogelijk indien men vooraf een opleiding tot GameDirector heeft gevolgd. Contacteer ons voor een opleiding in jouw buurt.

Bij de Train the GameDirector is het de bedoeling dat de game nog beter aansluit bij de behoeften van de aanvrager, daarom geven we het maken van de levels uit handen en kan men naar hartenlust variëren tussen allerlei organisaties en/of missies. De prijs per licentie in de Train the GameDirector module bedraagt € 10.  In deze module is het mogelijk om meer dan 200 licenties te verkrijgen.

Boeking '#WORK'