Categorieën
Blog

Bekijk ons gloednieuw SUG-platform!

[ew32] ontwikkelt een gloednieuw SUG-platform dat al onze games zal bevatten. Het SUG-platform is gebaseerd op onze 3 pijlers: Serious Urban Game (SUG). Neem snel een kijkje!

SERIOUS

Schulden, ecologie, werk zoeken…

In team doen de gamers waardevolle levenservaring op met maatschappelijke problemen waar iedereen vroeg of laat, direct of indirect, mee geconfronteerd wordt.

Deze innovatieve werkvorm draagt bij tot het breder bespreekbaar maken van deze thema’s. Zo werken we samen actief aan het dichten van maatschappelijke kloven.

URBAN

Think global, act local.

De lokale community vormt de Urban Playground om maatschappelijke thema’s te verkennen.

Gamers ontmoeten lokale actoren op weg door hun stad. Door intensieve samenwerking wordt elk spel gecustomised naar de plaatselijke context en behoeften zodat elk spel een unieke ervaring en samenwerking wordt.

GAME

Spelend leren

Met een avatar doorlopen de gamers een virtuele wereld die samensmelt met de realiteit. Aan de hand van verschillende missies en levels worden serieuze onderwerpen omgezet naar een role playing game.

Gewapend met een tablet in de hand, wagen de gamers zich aan hun objectives, die steeds opnieuw blijven uitdagen en verrassen.

sug