Categorieën
Uncategorized

Ontdek onze najaarsprogrammatie 2017 & boek snel!

Het wordt een heerlijke herfst met heel wat leerrijke ervaringen bij [ew32]

Tussen de vallende bladeren trekken we de stad in om te beleven wat er ècht toe doet: voor het eerst een job zoeken, je ondernemerszin ontdekken, schulden vermijden…

We doen dit aan de hand van 3 Serious Urban Games:

  • NoCredit,GameOver!

Je bent blut en je denkt ‘ach’ dat waait vanzelf wel weer over’. Maar niets is minder waar, want voor je ’t weet , heb je schulden… Zo zink je al snel in een bodemloze put zonder touwladder.

Gelukkig krijg je in dit spel een tweede kans!

  • PlanTrekkers

Je kan niet stilzitten en je loopt over van de ideeën. Je weet het vaak beter, maar ècht hé! Of misschien is het je allemaal toch niet zo duidelijk en zitten je talenten net heel diep verborgen. Wil je graag je eigen baas zijn? Of zoek je liever een plekje bij een bestaande firma? Hoog tijd om het allemaal eens haarfijn uit te pluizen. Want… hoe werkt dat eigenlijk… een ‘onderneming’? Wat heb je nodig om een zaak op te starten? Hoe word je succesvol in de bedrijfswereld?

Gewoon, door jezelf te zijn natuurlijk, want jij bent een PlanTrekker!

  • #WORK

Zeker je school afmaken! Eerst een diploma halen! Check! Check! En nu…??? Sta je daar te blinken op de laatste dag van je allerlaatste schooljaar… Een eerste job komt helaas niet uit de lucht gevallen, dus zal je zelf op zoek moeten!

Binnenkort ‘voor echt’ maar nu toch al even oefenen met een Serious Urban Game…

Ga aan de slag met #WORK!

Bekijk de kalender en schrijf snel in.
De plaatsen zijn beperkt, de goesting groot!