#WORK™

Play hard to Work hard!

Zeker je school afmaken! Eerst een diploma halen!
Check! Check! En nu…??
Sta je daar te blinken op de laatste dag van je allerlaatste schooljaar…
Een eerste job komt helaas niet uit de lucht gevallen, dus zul je zelf op zoek moeten! Binnenkort ‘voor echt’ maar nu al even oefenen… met een S_U+G ® Serious Urban Game!

Wat?

#WORK ™ is een S_U+G ® Serious Urban Game die jonge werkzoekenden spelenderwijs op weg helpt richting arbeidsmarkt. Via dit innovatieve spel wordt er ingespeeld op specifieke vragen en verwachtingen van jongeren waardoor ze inzicht krijgen in de werking van de arbeidsmarkt.

Tijdens het spelen van #WORK ™ kruipen de spelers in de huid van een werkzoekend personage en ontdekken ze tijdens een tocht door de stad verschillende facetten van de arbeidsmarkt (VDAB, lokale werkgevers, uitzendsector, mutualiteit, vakbond, …).

Voor wie?

Jongeren van 16 tot en met 25 jaar (alle onderwijssegmenten en schoolverlaters). Naargelang de doelgroep kan het spel inhoudelijk verfijnd worden.

Doel?

Het doel van het spel is om de jongeren op een realistische manier te laten kennismaken met de arbeidsmarkt. Op het einde van het traject is het de bedoeling dat ze een fictieve job te pakken krijgen. 

Meer info? 

Stuur een mailtje naar info@ew32.be

 

‘#Work is een project en geregistreerd merk van Lieve Achten voor Telma bvba’